Skip to content

Arrenca el rodatge del documental ‘Generació Sí-Sí’

December 9, 2010

El primer cap de setmana de desembre ha estat la data d’inici de les tasques de gravació de les vides dels nostres protagonistes. En Salam i en Sarkis han estat els primers en passar per davant de les nostres càmeres, en dos jornades intenses durant les quals l’equip del documental ha pogut conèixer d’aprop ambdós joves.
El divendres, 3 de desembre, vam passar la tarda amb la gent de l’Associació Rockter Bangla, de la qual en Salam n’és president, i els vam acompanyar durant la celebració del campionat de Badminton que l’associació organitzava. En el joc hi van participar Bengalís vinguts d’arreu que es van reunir en la Plaça Sicília, al costat de l’emplaçament provisional del Mercat del Fondo. El torneig va arrencar amb l’enfrontament de la parella formada per en Salam i el seu company d’equip, que es va disputar a 3 sets, i que finalment en Salam va perdre.
Nosaltres, tot i ser profans absoluts en la matèria, vam gaudir de l’entrega i l’apassionament amb la que els participants sentien l’esport. Aquest tret, combinat amb la seva simpatia i amabilitat, suposem que va ser el que va convèncer a l’associació de gent gran de la zona a cedir-los l’espai on habitualment hi juguen a la petanca.
I així els vam deixar, gaudint d’un esport ben popular a la seva terra natal i desitjant que arribés el segon dia de rodatge amb en Salam per tal de conèixer millor la cultura bengalí i els seus representants a Santa Coloma.
En el següent post us explicarem el dia que vam passar amb en Sarkis i la seva gent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: