Skip to content

Raúl: un pívot sense temps mort

December 14, 2010

No podríem haver triat un escenari millor per conèixer una mica més al Raúl. La canxa del pavelló de Can Sisteré és com casa seva, i és on practica el que ell anomena la seva passió: el bàsquet. I es nota que és la seva passió. Per com s’endú totes les respostes al terreny esportiu, per com s’implica en l’equip i per com prioritzava el bon desenvolupament de l’entrenament per davant de qualsevol cosa, inclòs el nostre rodatge del documental.


El Raúl és entrenador i monitor esportiu des dels 14 anys. En això hi treballa i a això li dedica la major part del seu temps lliure. Una feina que té molt mèrit si tenim en compte que està a punt de llicenciar-se en la carrera de Dret. No està gens malament! A més, diu que té temps per dedicar als seus amics, una altra de les seves passions.
Una frenesia que demostren no només les seves múltiples ocupacions, sino també el seu cos. No para quiet! Ens costa bastant seguir-lo amb la càmera. Un noi actiu, no hi ha dubte, però també molt responsable. Tot i que d’això en parlarem un altre dia, quan l’entrevistem sense una pilota a les mans.


Ara el deixem també a la canxa, però aquest cop és ell qui es posa la samarreta i rep ordres del seu entrenador. Sí, també hi juga. I és divendres a la nit. I nosaltres marxem esgotats i sospitant que segurament el Raúl encara tindrà temps i ganes per sortir de festa. Nosaltres anem al bar, però a visionar tot el material que hem gravat. Encara hi ha molta feina a fer!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: