Skip to content

Ens anem a una festa bengalí

January 4, 2011

Aquesta és una tarda especial per als membres de l’associació Rockter Bangla i, per extensió, per a la comunitat bengalí de Santa Coloma. A la ciutat hi ha 1.500 persones de Bangladesh, i representen el 30% dels que viuen a Catalunya. Avui celebren el dia de la independència (tot i que ja va ser fa uns dies) i, a més, aprofiten per a lliurar els premis del torneig de bàdminton de què us vam parlar en el nostre primer post. El Salam s’ha ocupat d’organitzar tota l’activitat i la veritat és que ha tingut èxit, perquè a la sala d’actes del Mas Fonollar no hi cap ni una agulla.

Abans de la festa, aprofitem per xerrar una mica amb el Salam, que ens explica que va arribar a Santa Coloma l’any 2004. Al principi se sentia una mica sol, però de seguida va aprendre castellà a una escola de la ciutat i va anar fent amics. Fins al punt que ara no s’imagina un futur fora de Santa Coloma. Només li demana a la ciutat un espai per poder jugar a criquet (un esport molt comú al Bangladesh), ja que ara per ara només hi ha 2 camps per jugar a aquest esport a tot Catalunya.

Nosaltres el deixem perquè pugui canviar-se de roba i posar-se elegant per gaudir de la festa. Avui tots llueixen els seus millors models. Els de les dones són realment espectaculars!

No comments yet

Leave a comment