Skip to content

L’últim rodatge, a un hotel de luxe!

January 17, 2011

Bé, doncs ja acabem… Aquest és l’últim rodatge i sentim una barreja d’alleujament, tristor, alegria… El balanç és molt i molt positiu. Hem après moltes coses d’aquests joves. Ens han obligat a trencar tòpics, a deixar enrere els prejudicis. Hem conegut noves cultures, noves maneres d’entendre el món. I, sobretot, ens han reconciliat amb la nostra joventut. Podem estar tranquils. Aquests joves deixen a la nostra generació en una posició més que digna.

El Salam és un exemple perfecte. Va arribar fa 6 anys des de Bangladesh, ha anat llaurant-se una carrera com a cuiner i ara treballa a l’Hotel de 5 estrelles ME Barcelona amb un contracte fixe. Forma part de la brigada de banquets, el què vol dir que de vegades s’ha d’enfrontar a serveis de fins a 700 comensals.


El Francesc Beltran, xef executiu de l’hotel, assegura que el Salam és un “currante”. Quan hi ha feina no dubta en posar-hi l’espatlla fins l’hora que calgui. Una actitud que l’ha fet créixer a l’empresa i anar agafant més responsabilitat.


Després de veure com es defensa al Salam entre casseroles, el seu cap ens acompanya a fer un tomb per l’hotel, que realment fa honor a la seva categoria. De luxe ens sentíem descansant als sofàs del hall o admirant les vistes privilegiades de l’skyline de Barcelona des de la terrassa.


Hem enllestit el rodatge, però la feina no s’acaba aquí. Ara toca fer el muntatge, la post-producció, la banda sonora i les entrevistes per als extres del documental.

Continuarem informant!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: